Pakoworld Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο Tachi 1xΕ27 Φ30x20cm Κρεμ 202-000168
24,99 €
Μη διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος:
pkw-202-000168
Κατηγορία: Κρεμαστά
Περιγραφή
Το φωτιστικό οροφής Tachi αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φωτιστικό που συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα. Η κομψή του εμφάνιση και η υψηλή ποιότητα κατασκευής το καθιστούν μια επένδυση που θα αναβαθμίσει την ατμόσφαιρα κάθε χώρου.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
- Κατασκευή από ύφασμα PVC ειδικά σχεδιασμένο για φωτιστικά αντοχής.
- Ο σχεδιασμός του καπέλου επιτρέπει στο φως να διαχέεται εκπληκτικά όταν το φωτιστικό είναι σε λειτουργία.
- Φέρει θέση για έναν λαμπτήρα Ε27 ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.
- Προσφέρεται σε χρώμα κρέμα
Διάσταση προϊόντος:
- Μήκος: 30 εκ.
- Πλάτος: 30 εκ.
- Συνολικο Ύψος: 70 εκ.
- Υψος καπελου: 20 εκ
Πληροφορίες υλικών:
- PVC: Το PVC (Polyvinyl Chloride) είναι ένα πολυμερές πλαστικό. Είναι ανθεκτικό σε διάφορες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων της υγρασίας, της χημικής διάβρωσης και της φθοράς. Αυτή η ανθεκτικότητα το καθιστά κατάλληλο για εξωτερικές και εσωτερικές εφαρμογές. Το PVC είναι ανακυκλώσιμο και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για την παραγωγή νέων προϊόντων, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Οδηγίες συντήρησης:
- PVC: Για τη συντήρησή του χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί ή σφουγγάρι, ελαφρά εμποτισμένο με ήπιο απορρυπαντικό και ζεστό νερό. Απλώστε το πανί πάνω στην επιφάνεια του PVC καθαρίζοντας την περιοχή με ελαφριά πίεση. Αποφύγετε τη χρήση ισχυρών διαλυτικών ή χημικών, καθώς αυτά μπορεί να προκαλέσουν φθορά.
Παρατηρήσεις:
- Το προϊόν παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία.
- Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.
Σχετικά προϊόντα
Adeleq Φωτιστικό E27 Aνάρτηση Μαύρο Αντικέ Με Γυαλί Φυσητό Torpedo Μελί 21-11582
Κωδικός:
adq-21-11582
Adeleq Φωτιστικό Γυάλι Φυσητό Με Ντουί E27 Balloon Διάφανο 21-1600
Κωδικός:
adq-21-1600
Adeleq Φωτιστικό Γυαλί Φυσητό Με Ντουί E27 Torpedo Διάφανο 21-1150
Κωδικός:
adq-21-1150
